Contact met Ouranios

Contact met mijn klanten vind ik erg belangrijk. Ik zou het super vinden als je jouw ervaring bij Ouranios met mij zou willen delen. Dit kun je doen door het onderstaande formulier in te vullen. Heb je feedback of ideeën, dan zal ik daar ook zeker naar kijken en er iets mee doen. Alvast bedankt voor de moeite en tot snel!

Jouw naam (verplicht)
Jouw e-mail adres (verplicht)
De reden van je bericht

Wat wil je mij vertellen?

Locatie Ouranios

Massagepraktijk Ouranios kun je vinden op de Saxen Weimarlaan 56 in Amsterdam. Dit is de eerste zijstraat op de Koninginneweg vanaf het kruispunt met de Amstelveenseweg en Zeilstraat. In het pand van Plexus en Fitness op maat zit Ouranios op de 1e verdieping die met een trap te bereiken is.

De locatie is ook makkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer. De tramhalte voor lijn 2 zit op de hoek en ook bus 15 en 62 stoppen dichtbij op de Zeilstraat. Andere lijnen (tram/bus) stoppen op het Haarlemmermeerstation.

locatie massagepraktijk ouranios
contact massagepraktijk ouranios amsterdam