Hieronder staan een aantal reviews van andere klanten. Het is altijd fijn om positieve verhalen terug te lezen en te beseffen wat een massage/behandeling heeft betekend. Heb jij ook een mooie ervaring om te delen naar aanleiding van je massage/behandeling bij Ouranios? Vul dan vooral het formulier in 🙂

Mijn dank is groot!

Jouw naam (*)

Jouw e-mail adres (*)

Jouw bericht

* = verplicht

Sabrina is a nurturing, focused and knowledgeable therapist. She puts a lot of time and attention into making her client’s experience unique, and special. She has the gentleness and skill to customize a session for pure relaxation or deeper therapeutic needs. She is a pleasure to work with and a lovely person in general. I highly recommend her services to anyone seeking a fabulous massage.

Carrie Rowell
Internationally accredited instructor of Hawaiian Massage and owner of Hamoea Healing Arts LLC, Hawaii USA

Carrie Rowell, Hamoea Healing Arts

Sabrina is heel zorgvuldig en na goed luisteren krijg je het precies zoals je het hebben wilt (of wellicht onbewust nodig hebt). Ik vind het uitermate ontspannend dat ze zich niet alleen op pijnlijke plekken in taaie spieren richt, maar ook goed raad weet met alle gevoelens in mijn buik. Het voelt heel vertrouwd allemaal en het brengt me echt tot rust!

Mirjam
Sabrina is een vakvrouw met oog voor kwaliteit. Ze masseert stevig en doet niet aan rare truukjes. What you see is what you get. Met haar Griekse authenticiteit zorgt ze voor een ontspannen sfeer. En ze blijft zichzelf verbeteren en haar assortiment uitbreiden door middel van training.

Anoniem
Naast het feit dat Sabrina erg goed kan masseren heeft ze ook een zeer aangename persoonlijkheid. Ze kan goed luisteren en geeft ook tips en informatie. Ook erg fijn om tijdens de massage uitleg te krijgen.

Anoniem
Open, empathisch, service verlenend en professioneel

Sabrina verstaat haar vak en doet datgene dat bij haar past: mensen helpen zich beter te voelen en dichterbij zichzelf te komen. Ouranios is een aanrader!

Jolanda
Servicegericht, open, warm.

Ik ken Sabrina als een goede en professionele en masseuse. Zij komt bij ons op kantoor voor stoelmassages. Iedereen die een keer is geweest iedere week terug. Ze weet mensen van nature direct op hun gemak te stellen.

Sharon
Sabrina is een topper! Sabrina neemt echt de tijd voor je. Zij is met haar volle aandacht bezig met de heerlijke massage. Je komt volledig tot rust en na de massage voelde ik mij weer als nieuw.

Anoniem
Intelligent, Behulpzaam, Geduldig

Ik heb samen met Sabrina een opleiding gevolgd bij Leffelaar. Na 2 jaar heb ik bij haar een massage geboekt. Wat heeft zij zich ontwikkeld. Zij masseert met gevoel en pakt tevens de pijnlijke plekken. Ik kom zeker nog een keer terug!

Cheyenne
Gemotiveerd, Professioneel & Empathisch

Sabrina geeft je vanaf het eerste moment het gevoel dat je welkom bent en er mag zijn. Ze vraagt zorgvuldig uit wat je klachten zijn zodat ze haar behandeling helemaal op jou kan afstemmen. De behandeling zelf, met aandacht gegeven, met olie die bij jouw persoonlijkheid past maakt het echt een unieke ervaring. Tot slot nog even bijkomen met een heerlijk kopje thee, ik kan het iedereen aanraden!

Anoniem
Goede professionele massages met gevoel. Weet de pijnlijke plekken goed aan te pakken.

Sabrina geeft goede stevige massages. Ze weet de pijnlijke plekken goed aan te pakken, zowel tijdens een stoelmassage als tijdens een reguliere massage en geeft ook uitleg hierover. Ze vraagt altijd hoe het gaat en luistert hier ook goed naar. Ze geeft ook goed tips voor verbetering van je houding om klachten te verminderen.

Kirsi
Vakkundig prettig open en vriendelijk

Sabrina is erg vakkundig en legt heel goed uit. Ze weet precies de spanningspunten te vinden met de massage. Na een massage voel je je weer jong 🙂 De prijs- kwaliteitsverhouding is uitstekend!

Anoniem
Eén stevige behandeling van Sabrina was voldoende om mij van het al weken aanhoudende ongemak van een pijnlijke spier bij mijn schouderblad af te helpen. Waar de sauna en zelf wat oefeningen doen niets uithaalden was de behandeling van Sabrina in één keer effectief. Dank!
Marnix
Toegewijd, heel klantvriendelijk, vakkundig

Ik vind Sabrina heel zorgvuldig in alle aspecten, vanaf de ontvangst in de prettig aangeklede ruimte, in gesprek de aandacht, de eerlijkheid, de humor ertussendoor en in haar professionaliteit als masseuse. Ik vind dat ze dat op een hele natuurlijk manier doet. Ze zei vandaag ik wil mensen behandelen zoals ik zelf behandeld zou willen worden. Zo doet ze het dus echt.

Anoniem
Deskundig, resultaatgericht en gastvrij

Zeer vakkundig. Mooie combinatie van werken aan ontspanning en gezondheid. Dit door de medische invalshoek. Ik voelde me na afloop zeer ontspannen.

Anoniem
Een masseuse waarmee je een goed en gezellig gesprek kunt voeren, iemand die bruikbare tips geeft om zelf mee aan de slag te gaan en wiens massages zeer prettig en professioneel zijn. Dat is wat je kan verwachten van Sabrina.
Maaike
Vandaag een heerlijke ontspannende massage gehad van Sabrina. Echt een professional die de tijd voor je neemt en je op je gemak weet te stellen. Zelf heb ik al sinds lange tijd last van mijn rug. Ik ben nu twee keer geweest en ik voel me daarna heerlijk ontspannen. Ik raad iedereen Ouranios aan!
Niema
Door veel achter de computer te zitten heb ik door de jaren heen een vervelende en hardnekkige knoop ontwikkeld in mijn rechter schouder/ nek. Gelukkig is deze na een aantal massages door jou kleiner aan het worden. Dank hiervoor. Ik kan niet wachten tot mijn volgende massage!
Nani
Gemasseerd worden bij Ouranios (of: door Sabrina) is alsof je in een nieuw lichaam stapt. De massage is stevig en ontspannend. Als je weer buiten staat, heb je het gevoel dat je de hele wereld aan kan.
Bart
Ik ben al vaker bij andere masseurs voor een behandeling geweest, maar zij is de eerste die een uitgebreide anamnese bij mij afgenomen heeft. Wel heel belangrijk gezien mijn ziekteachtergrond waardoor ik chronische klachten aan de rechterhelft van mijn lichaam heb. De massage van een half uur aan nek schouder en arm, gecombineerde met de lomi-lomi technieken, was in een woord geweldig. Ik liep al tijden met een “lastig” lichaam rond, maar na de behandeling voelde ik me een ander mens.
Ron
Sabrina van Ouranios vroeg van tevoren goed door naar aandachtsgebieden. Ik heb de massage als heel erg prettig ervaren, met name omdat er echt goed geluisterd werd. Door computerwerk zitten vaak mijn schouders ‘op slot’, maar mijn spieren werden vakkundig losgekneed met een heerlijk ruikende olie. Ook heel bijzonder en erg relaxed vond ik de lomi lomi technieken die ze toepaste en waarover ze vertelde. Zo ontspannend dat ik bijna wegsoezelde. Afgesloten met een lekker kopje thee…ik kom zeker nog eens terug!
Anoniem
I am a mother of 3, very busy all the time and I feel reborn after a massage at Ouranios. Sabrina has magical hands. There is a very personal approach which I like. She finds the problem in my body and fixes it in one treatment. She brings me back, back to a place where my mind is calm. And that is saying something.

Also other members of my family go for a massage (husband and son) and thery are very happy with the results. You can keep being busy all the time but this is a treat for yourself and now that I have had a massage from Sabrina I know that I will return because it keeps me grounded.

Dina
Professioneel, bevlogen en positief

Na een bezoekje aan Sabrina stap je weer ontspannen de wereld in!

Anoniem
Ouranios zal niet anders dan een mooi bedrijf worden. Sabrina is namelijk erg goed en heeft kennis van zaken. Ik koos voor een massage voor hoofd armen en buik, welke ik kreeg na een zorgvuldige anamnese. Op mijn vragen volgde professionele uitleg. Wat betreft het resultaat kan ik zeggen dat de ontspanning sterk was en nog langere tijd doorwerkte. Helemaal na een drukke werkdag geeft dat positieve energie. Ik vind het een echte aanrader en kom weer!
Lilian
De uitgebreide intake, keuze van je eigen oliegeur, het glaasje water dat voor je klaar staat en de rustige uitstraling van Sabrina brengen je al tot rust. Haar handen doen de rest. Knopen worden aangepakt, stijve spieren ontspannen zich en mentaal kom je goed tot rust. Ik vond het jammer toen het afgelopen was, want ik waande me in een andere relaxte wereld. De kruiden thee na afloop laat je het “zen” gevoel langer vast houden. Ik ben nu helemaal fan van Ouranios en raad een ieder deze ervaring aan.
Joany
Pragmatisch en oprecht in haar vak.

Sabrina is prettig in de omgang en voelt alles uitmuntend aan. Daarnaast natuurlijk ook vakkundig, serieus en met passie. Gedreven en met een luisterend oor. Uittekende prijs/kwaliteitsverhouding voor haar diensten.

Anoniem
Een kwalitatief hoogstaande massage waarbij Sabrina goed begreep wat ik nodig had. Een erg prettige ambiance en professionele benadering. Alles tot in de puntjes verzorgd. DE manier om te ontspannen en een moment voor jezelf te hebben.
Anoniem
Het was zeer ontspannend en professioneel. Ik raad het iedereen aan om eens langs te gaan! Er wordt met verschillende geuren/oliën gewerkt en relaxing muziekje erbij maakt het af. Dus ik geef een 10.
Anoniem
I had a pain in my back for a month. I saw Sabrina for 30 minutes, told her about the back pain and the 2 day headache I had. She treated me and it was so nice I wanted to stay longer so it became 1 hour. Afterwards up to 80% of my pain was gone. And at home there was only 5% left… She is a miracle!
Anoniem
Vriendelijk en professioneel
Aardig, goede uitleg bij alles wat ze deed. Ik voelde me erg op mijn gemak en zou dan ook zeker naar haar terug gaan.
Anoniem
Op zoek naar een massage die mijn heup- en knieklachten zou verlichten, kwam ik op aanbeveling van mijn osteopaat bij de praktijk van Sabrina Fotiadis terecht. Het was een fijne ervaring, direct een pijnverlichting. En Sabrina weet als geen ander een prettige en ontspannende sfeer te scheppen. Ze heeft magische handen!
Iva
Ik ben zeer tevreden over de producten van Ouranios. Ik werk in de bouw en heb daarom vaak last van droge voeten/huid , sinds ik de soothing foot cream gebruik van Macrovita is dit probleem helemaal verholpen. Sabrina geeft ook heel goed advies over producten die je het best kan gebruiken. Hier ben ik haar heel dankbaar voor. Een vrouw die haar vak verstaat.
Denny
Het lukte om op de dag zelf nog een reservering te maken. Dat vond ik al bijzonder. De rust, de intake, de aandacht, het glaasje water, de massage voor nek/schouder/rug. Ik vond het helemaal top. Een lekkere thee na afloop, even bijkomen, ik heb genoten. Het was een hele professionele sessie tot in de puntjes verzorgd. Like!
Karin
Ik kom elke maand bij Ouranios langs. Toen ik last had van ischias heb ik na haar behandeling een dag later met slechts lichte rugpijn een prachtige wandeling van 10 km heb gemaakt. En laatst was het in mijn rug geschoten. Ik kwam na de behandeling strompelend thuis en maakte mij zorgen of ik de volgende dag kon wandelen. Ik heb nergens last van gehad! Zo goed heeft het geholpen!
Beeuwkje
Ik heb pas geleden een massage gehad van Sabrina. Er hing een prettige sfeer en daardoor kon ik mij volledig ontspannen op de behandeltafel. Zij ging vol enthousiasme te werk en was tijdens de behandeling geconcentreerd bezig. Zij voelde haarfijn aan waar verschillende pijnpunten zaten en heeft deze met aandacht los gemaakt. De hele afspraak was zeer prettig en ik kan het absoluut aanraden!
Damayra
Een aanwinst voor de buurt. In een ontspannen sfeer masseert Sabrina met aandacht en toewijding. Ik voelde me erg op mijn gemak en ontspannen en kom zeker snel weer.
Carien
Laatst een massage gehad en dat is erg goed bevallen! Het was erg ontspannend, maar ook spanningsknopen werden vakkundig opgespoord en aangepakt. Alles bij elkaar een fijne ervaring. Zeker iets om vaker te doen!
Alex
In 1 woord top! Prijs kwaliteit was prima, zou haar zeker aanraden.
Anoniem
Ze is een echte ondernemer, geeft duidelijke uitleg en is bedreven in communicatie en weet waarvoor ze gaat!
Anoniem
Sabrina van Ouranios is kundig en proactief. Geeft goede massages, is erg klantgericht en weet op een leuke manier klanten te binden.

Anoniem
Je hebt mij als klant volledig in de watten gelegd, bij jou voel ik mij op mijn gemak en kom ik echt even tot rust
Anoniem
Sabrina is een warme persoonlijkheid, professioneel en enthousiast. Ze legde alles goed uit, ze heeft me uitstekende informatie gegeven en fijn behandeld.
Anoniem
Wat een fantastische aanvulling op de behandelingen van de fysiotherapeut! En mijn lichaam heeft dit ook gewoon nodig merk ik. Mijn rug voelt ruim aan… echt twee keer zo groot, alsof het helemaal vrij is gemaakt. Heerlijk. Ik heb nu in drie weken tijd drie maal een massage van een half uur gehad, en dat half uur voelt tijdloos en tegelijkertijd helend aan. Sabrina doet ook echt precies wat ik nodig heb. Je bent echt even weg van alles. Bovendien slaap ik ook beter na een behandeling!
Jannie