Bilderdijk 

Het is bijna 20 uur en ik word gebeld…Het is verloskundige praktijk de Bilderdijk! Zij hebben mijn e-mail met daarin mijn plan (vrouwen masseren na een miskraam) gelezen en vinden dit een mooi initiatief en willen graag meewerken!

Doorverwijzen

Zij kunnen vrouwen doorverwijzen, zodat mijn massages goed terecht komen. En wij kunnen er samen voor zorgen dat er wanneer er nog geen extra geld is gedoneerd, er niet meer dan 10 vrouwen doorverwezen worden in een jaar. Zo hoef ik niemand teleur te stellen.

Interesse? Donaties regelen

Blijkt de interesse hierin groot te zijn, zal ik verder moeten gaan met stap 2 en dat is kijken of er mensen/ bedrijven zijn die willen doneren.

But first things first…een flyer maken met daarop alle informatie en die bij de verloskundige praktijk afgeven, mijn website bijwerken enzovoorts. Genoeg te doen voor een goed doel!